gold hill residence

LOCATION:    SINGAPORE

AREA:             600 SQM



Goldhill Residence is an intermediate terrace house with an attic that was in one of the residential districts of Singapore. This modern design residence reflects the owner’s vision of having a sleek-modern looking residence without sacrificing simplicity and grandeur.

Tucked in an intermediate plot, this residence was designed with internal courtyard to serve as the source of natural lighting and ventilation for the living and dining spaces. Equipped with residential lift, this vertical access enclosed with glass can have a view out of the courtyard’s zen landscape of greens and water features.

This modern living concept for residence is a paradigm of simple yet grander city living in Singapore.

Our Contacts

Address:

ids SINGAPORE
international design studio
168 Jalan Bukit Merah #05-03, Surbana One, Singapore 150168

Phone:

Phone: +65 6377 9550
Fax: +65 6376 2140

© Copyright 2020 ids - All Rights Reserved

The web page was created with Mobirise